Hovedprofil

Navn Dag Ove
Alder

30-39 år

Kjønn

Mann

Fylket du bor i

Akershus

Litt om deg selv

Kommer fra Åsgårdstrand, og bor på Fagerstrand (Nesodden). Utdannet maskin-/produktdesign-ingeniør, og har jobbet med 2D+3D design i over 14 år. Jobber som konsulent i eget firma, som jeg har drevet i over 10år. Interesse for gjenbruk, miljø, ressurssparing, gjør-det-selv – og selvfølgelig Earthships. Jeg er initiativtaker til earthship.no, og bygger et earthship og geodome inspirert feriehus i Kambodsja sammen med min kone Danielle (@dani). Ønsker å få til noe som benytter earthship-teknikker i Norge, og ser etter muligheten til å få igang prøveprosjekter for målinger og erfaringer.

Beskrivelse av utdanning og/eller erfaring

Bachelor i Ingeniørfag, innen maskin og produktdesign. Har derfor litt kompetanse på styrkeberegninger, materialer, teknisk tegning og diverse CAD-programmer.
Jobbet mye med 3D i løpet av årene, første gang var på midten av 90-tallet. Kan bruke alt fra Autodesk Maya, 3D studio max, Solidworks, Inventor m.m.
Har også jobbet veldig mye med opplæring, ofte innen sikkerhet, og har derfor en del erfaring med hvordan informasjon bør visualiseres for å være lettfattelig og intuitivt.

Relevant utdanning

3D/CAD programvare, Elektro og automatisering, Styrkeberegning, Teknisk Tegning