Liberstad

Forside Forum Annet Liberstad

Merket: ,

Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av  Dag Ove 3 år, 8 måneder siden.

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #10420

  Sondre Bjellås
  Deltaker

  Jeg har nevnt Liberstad tidligere på forumet, men tenkte å komme med en oppdatering.

  Liberstad er et prosjekt for å få etablert en ny privat by på Sørlandet. Vi har startet forhåndssalget av tomter, dette er foreløpig kun tilgjengelig for de som har satt seg på interesse-listen tidligere, åpent salg starter på mandag (29. august).

  Det er flere som ønsker å bygge alternativt på tomtene i området, og vi som står bak byen vil jobbe aktivt med å få søkt om unntak mot noen av byggekravene i Norge. Dette for å gjøre det enklere og mulig, å prøve ut alternative byggemetoder og teknikker, som blant annet jordskip/earthship. Er tomtekjøpere som blant annet ønsker å bygge trehytte og container-hytte.

  Tomtene selges billig nå i første runde, blant annet for å trekke til mest mulig mennesker. Desto mer folk, desto mer utvikling og liv vil det bli. Prisen på tomtene går opp i neste runde, da de i denne runden kun er råtomter.

  Det kommer til å bli flere områder med dyrkbar mark som tomteeiere kan leie, hvor man kan ha sin egen hage og dyrke mat, som igjen kan selges på markedet i byen.

  Etterhvert som byen vokser, er målet å kunne være selvforsynt av de nødvendige tjenestene, som vann, energi, renovasjon, osv.

  Mer informasjon finner dere her: http://www.liberstad.no/

  Still gjerne spørsmål her om det er noe dere lurer på 🙂

  #10442

  Dag Ove
  Nøkkelmester

  :good:

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)

Du må være innlogget for å svare på dette emnet.